Wij zijn Bureau Strak

Bureau Strak. Hét bureau voor digitale marketing. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha, maar duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. Sterke merken met online rendement.

Dát is Bureau Strak.

Bekijk het team

Preston Palace

Preston Palace is een uniek all-inclusieve hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Bureau Strak ondersteunt Preston Palace in haar online marketing activiteiten. In een gezamenlijk traject verzorgt Bureau Strak regelmatig trainingen om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen.

Bekijk case

Vetera Oldtimerverzekeringen

Bureau Strak is sinds de lancering van het merk de online marketing partner van Vetera. Het traject is gestart met een doelgroep onderzoek. Waar bevindt de doelgroep zich, waar spreekt ze over en waar zoekt ze naar. Maandelijks zijn we bezig met zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en management rapportages.

Bekijk case

Qurios Holiday Retreats

We zijn gestart met het ontwikkelen van een gedegen strategie; een strategie waarin de consument centraal staat door de customer journey in kaart te brengen. Op welke touchpoints kan Qurios het verschil maken? Aan de hand van deze journey zijn de online marketing kanalen ingericht en zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de campagnes. En met succes!

Bekijk case

BR-Flex uitzendbureau

BR-Flex uitzendbureau en Bureau Strak zijn social minded! Dagelijks zijn we bezig met de social media uitingen van BR-Flex. Het traject is gestart met een social media strategie, waarin de doelgroepen, doelen en middelen bepaald zijn. Deze strategie is vertaald naar verschillende concepten.

Bekijk case

Samenwerken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Contact opnemen

Vers van de pers

Onze eerste week in de Heemserhoek

vrijdag 5 april 2019|Reacties uitgeschakeld voor Onze eerste week in de Heemserhoek

Onze eerste week in de Heemserhoek is bijna voorbij! Ben je benieuwd hoe het ons hier bevalt? We vertellen je er graag over! Vorige week [...]

Slimmer bieden in Google Ads!

donderdag 21 maart 2019|Reacties uitgeschakeld voor Slimmer bieden in Google Ads!

Slimmer bieden in Google Ads! Tijdens Friends of Search 2019, op 6 februari jl., werd de toekomst van onder andere Search besproken. Een onderdeel [...]

Social Today Event

dinsdag 5 maart 2019|Reacties uitgeschakeld voor Social Today Event

Waarom en hoe maak je gebruik van social media voor je bedrijf? Op 14 februari ben ik, Marije, naar het Social Today Event geweest in de [...]

Aan de bak bij Bureau Strak

Wij zijn altijd op zoek naar talenten. Bekijk www.aandebakbijbureaustrak.nl voor onze vacatures!

Bekijk vacatures