Het team

Marketeers, strategen, leuke mensen, maar allemaal met een hart voor online.

Mart Hamhuis
Mart HamhuisDigitaal Strateeg
Mart is big boss #1. Met zijn energieke voorkomen zorgt hij voor veel creatieve ideeën. Van een compleet uitgewerkte strategie tot een A/B test en van uitgebreide data-analyses tot de inzet van social media; met zijn enthousiasme zorgt Mart ongetwijfeld voor toffe campagnes!
Thomas Pastink
Thomas PastinkDigitaal Strateeg
Thomas is big boss #2. Met zijn scherpe blik zorgt Thomas voor verhelderende inzichten tijdens strategische sessies. Daarnaast draagt hij zorg voor het soepele verloop van projecten en zorgt hij ervoor dat alle specialisten hun werk goed kunnen doen. Ook niet onbelangrijk 😉
Martin Douw
Martin DouwDigitaal Strateeg
Martin is een echte allesweter! Meetbaarheid, Google Adwords, Search Engine Optimization en het analyseren van bezoekersgedrag: je roept wat je wilt hebben en hij zorgt voor een effectieve inzet. Martin deelt zijn brede kennis graag, om zo een rendabele website voor jou te creëren!
Marije Veurink
Marije VeurinkDigitaal Marketeer
Marije weet jouw doelgroep te raken op het juiste moment. Social media kent voor haar geen geheimen en ze weet altijd een unieke invulling te geven aan jouw campagnes, tekstueel én visueel. Met haar brede kennis brengt Marije iedere organisatie een stapje verder!
Kyra Schoemaker
Kyra SchoemakerDigitaal Marketeer
Vanuit een heldere strategie werken aan de invulling van de customer journey en de juiste doelgroep bereiken met een passende boodschap; dat is wat Kyra het liefste doet. Ze zet je op scherp en weet de juiste snaar te raken bij jouw klant.
Mathijs Bennink
Mathijs BenninkDigitaal Marketeer
Mathijs is een kei in het inzetten van de juiste tools voor mooie en effectieve campagnes! Van het ontwikkelen van een landingspagina tot een pakkende social media campagne; voor Mathijs kennen de verschillende kanalen geen geheimen!
Nick Neppelenbroek
Nick NeppelenbroekDigitaal Marketeer
Nick is multi-inzetbaar. Of het nu gaat om het uitdenken van een campagne of het inrichten van meetbaarheid; voor Nick is het piece of cake! Hij helpt je graag bij het ontwikkelen van een tof idee en de doorvertaling in middelen en boodschap.
Kelly Dunnink
Kelly DunninkDigitaal Marketeer
Kelly is onze duizendpoot. Haar werkzaamheden lopen uiteen op gebied van SEO tot SEA, van social media tot contentontwikkeling. Haar ultieme doel: ervoor zorgen dat producten en diensten van bedrijven aanwezig zijn wanneer een potentiële klant hier naar zoekt.
Patrick Wessels
Patrick WesselsDigitaal Talent
Patrick zorgt ervoor dat de trainingen van Bureau Strak naar een hoger niveau getild worden. Daarnaast draagt hij zorg voor de meetbaarheid van nieuwe projecten of een gedegen zoekwoordonderzoek zodat jouw website gevonden wordt door de juiste doelgroep. Elke vrijdag voorziet hij ons van een flinke dosis creativiteit door zijn inspirerende afspeellijsten!
Roy Meijerink
Roy MeijerinkDigitaal Talent
Roy ontwikkelt creatives en creëert daarbij de juiste boodschap zodat jouw doelgroep getriggerd wordt om actie te ondernemen. Daarnaast doet hij onderzoek naar het inrichten van onze dienstverlening, met name het creatieve gedeelte zodat onze campagnes het gewenste online rendement opleveren!