Even voorstellen

Mijn naam is Kyra Schoemaker en sinds kort ben ik werkzaam als Digitaal Marketeer bij Bureau Strak. Een mooie nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb! In deze blogpost zal ik me kort even voorstellen.

Wie ben ik?

Na het afronden van de HBO opleiding Commerciële Economie besloot ik verder te studeren en mijn master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Twente te halen. Inmiddels zijn we ruim 2,5 jaar verder en heb ik ervaring opgedaan als Marketeer in de volle breedte van het vak (zowel intern als extern en zowel offline als online). Omdat ik hier focus en verdieping miste besloot ik de stap naar Digitaal Marketeer bij Bureau Strak te maken. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen en sinds 1 september 2017 het gezellige team van Bureau Strak mag versterken!

Waar ga ik me mee bezig houden?

Het vak van Digitaal Marketeers is breed en daarom lopen mijn werkzaamheden ook uiteen. Zo zal ik me onder andere bezig houden met het creëren en optimaliseren van landingspagina’s (aan de hand van relevante zoekwoorden), het opzetten, testen en optimaliseren van campagnes en het monitoren van lopende acties. Ik vind het belangrijk dat de werkzaamheden die ik uitvoer bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten.

En verder?

Naast mijn liefde voor het Marketing vak vind ik het onwijs leuk om te sporten. Ik voetbal, zwem en doe aan hardlopen en ik ben heel fanatiek ;). Daarnaast vind ik het fijn om tijd door te brengen met familie en vrienden en kan ik genieten van lekker eten en nieuwe plekken ontdekken. Al zit dat laatste er nu eventjes niet in; samen met mijn vriend laat ik een huis bouwen, dus daar zijn we nu wel even druk mee.

Zie ik je binnenkort bij Bureau Strak? Ik kijk er naar uit!