Afstuderen, het laatste en moeilijkste deel van je studie zegt men. Maar vooral het leukste! Hoi, ik ben Judith en ik ben een trotse afstudeerder bij Bureau Strak. Hét online marketingbureau in de regio Hardenberg.

Ik ben 23 jaar en komt zelf ook uit de regio Hardenberg. Ik houd van alles wat met online te maken heeft en van alles wat met gezelligheid te maken heeft. Vandaar natuurlijk mijn afstudeerplek bij Bureau Strak! Verder doe ik aan fitness om alle ‘gezelligheid’ er weer af te sporten.

De afgelopen drie jaar heb ik de opleiding communicatie met veel plezier gevolgd. Omdat het een brede opleiding is, heb ik gekozen voor een specialisatie in online communicatie door middel van verschillende minors. Dit is het vakgebied van de toekomst en het sluit perfect aan bij Bureau Strak.

De digitale transformatie is de trend van 2016. De technologie verandert, maar dat is niet het enige. Ook de klantbehoefte verschuift door de snelle veranderingen op online gebied. 76% van de ondervraagde marketingbureaus geeft aan dat er gebrek aan kennis van online marketing bij consumenten een issue is. Hier wil Bureau Strak op inspringen en hier ga ik mee aan de slag.

Kennis van de nieuwe technologie speelt hierin een grote rol en een mogelijke oplossing. Ik ga onderzoek doen naar het ontwikkelen van een kennisplatform voor Bureau Strak en haar klanten. Klantervaring en -behoefte staan hierin centraal. Daarvoor ben ik uw hulp nodig, dus misschien komen we elkaar nog wel een keer tegen het komende half jaar!

Tot ziens, groetjes Judith