Bureau Strak is twee talenten rijker! Wij verwelkomen Joost & Mathijs.

Joost Koerssen

Mijn naam is Joost Koerssen, 27, en sinds twee weken ben ik werkzaam bij Bureau Strak als Digitaal Marketeer. Een nieuwe uitdaging die ik met nieuwe energie en vol creativiteit ben gestart. Op dit moment volg ik naast mijn werkzaamheden een studie Bedrijfskunde op het Windesheim. Door mijn praktijkervaring en de ontwikkeling via mijn studie kan ik een mooie bijdrage leveren aan Bureau Strak om continue een meerwaarde voor de klant te realiseren.

Mathijs Bennink

Al meerdere jaren werk ik binnen de wereld van de websites en webshops en heb ik als online marketeer ervaring met en zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Naast bezig te zijn met online activiteiten reis ik graag naar verre landen om nog meer te ontdekken wat voor moois de wereld te bieden heeft.