Het is een eer om voor het merk Qurios Holiday Retreats te werken. Qurios is een nieuw merk in het boeiende landschap van vakantie aanbieders. Qurios staat voor ‘Share the simple things in life’. Ze geloven dat de hoofdzaak van het leven de kleine momenten zijn en koesteren juist die kleine momenten die ver afstaan van de dagelijks beslommeringen. Constante nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we een een wereld ervaren die er eigenlijk al is. Dus heerlijk uitwaaien op het strand, tegen elkaar aankruipen tijdens zonsondergang, samen lekker eten en drinken en gesprekken voeren tot laat in de avond. Dat is een Qurios vakantiepark. Genieten van de kleine dingen in het leven. Met elkaar en van elkaar.

Qurios is een traject wat gezamenlijk wordt uitgevoerd met onze vrienden van Webstores. We zijn gestart met het ontwikkelen van een gedegen strategie. Een strategie waarin de consument centraal staat door de customer journey in kaart te brengen. Op welke touchpoints kan Qurios het verschil maken. Aan de hand van deze journey zijn de online marketing kanalen ingericht. Dat betekent dat elke uiting inspeelt op de behoefte van de consument in zijn of haar fase van het aankoopmoment. Impact dus!

Bureau Strak is online marketingpartner van Qurios. Wat inhoudt dat we de strategie bewaken, borgen en gezamenlijk uitvoeren. Werken aan online rendement. We zijn trots dat we voor het merk Qurios werken. Een merk waar jullie de komende tijd veel van zullen horen en zien. Ontdek het alvast online op www.qurios.nl.