YouTube advertising

Via YouTube advertising kun je eenvoudig en goedkoop adverteren. Het bepalen van je doelgroep en budget is zo ingesteld. Je kunt al adverteren voor slechts vijf cent per view.  De kosten voor het adverteren via een video liggen vaak lager dan de kosten voor Google Adwords. Een ander voordeel van adverteren via dit medium is dat je het op verschillende manieren kan inzetten. YouTube is daarom een goedkope advertentiemogelijkheid. Bovendien kun je bij YouTube een fanbase opbouwen met fans die je elke dag volgen.

Creëer naamsbekendheid

Youtube is geschikt voor verschillende online marketingdoelstellingen. Via YouTube kun je meer naamsbekendheid creëren, nieuwe producten introduceren of meer traffic naar je website genereren. Wij bieden je een ingericht account aan met heldere en overzichtelijke rapportages van je campagnes. Voor een optimaal resultaat zijn we altijd bereid om YouTube campagnes bij te schaven.

YouTube

YouTube is de op één na grootste zoekmachine en faciliteert daarmee maandelijks meer dan drie miljard keer een zoekopdracht naar videocontent. YouTube marketing verbindt je merk en publiek en brengt het bij elkaar. YouTube marketing laat niet alleen de video zien maar zorgt er ook voor dat jouw boodschap begrepen wordt en dat je beter vindbaar bent. Benieuwd wat Bureau Strak voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op.