Campagne ontwikkeling

Krijg meer klanten door campagne ontwikkeling. Bureau Strak ontwikkelt graag campagnes waar  jij, je bedrijf en vooral je klanten écht iets aan hebben. Daarom wordt er vooral gekeken naar de website structuur en de ‘flow’ van de bezoekers. Tijdens de briefing bepalen we samen met jullie de behoefte van de klanten. Het resultaat hiervan is eenheid en duidelijk wordt gecreëerd en dat er een content plan wordt ontwikkeld met SEO teksten en foto en video materiaal. In de eerste stap krijgt u een goed beeld van de campagne ontwikkeling.

In de tweede stap die Bureau Strak zet, wordt er gekeken hoe het implementatieplan ingericht wordt. Door middel van dataverzameling wordt er gekeken welke middelen het best bij jouw bedrijf passen. Je krijgt dan ook een volledig overzicht met owned, paid en earned media mogelijkheden. In deze stap wordt er traffic gegenereerd naar je website en ontstaat er verbintenis tussen je merk en de doelgroep. Een campagne ontwikkel je nooit voor jezelf, maar voor je doelgroep.

De laatste stap tijdens campagne ontwikkeling is het online marketing management. In deze stap monitoren we de vorderingen van je campagne en signaleren we dingen die goed gaan of dingen die juist aangepast moeten worden. Ook kunnen we je een stukje coaching bieden bij het onderhouden van de campagnes. Dit zorgt voor resultaten en duidelijke rapportages. Bovendien ga je de dialoog aan met de consument en zorg je voor een kloppend merkhart.

Ben je benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.