Strategie

Met een gedegen online strategie bijdragen aan jouw doelstelling; dat is wat we doen bij Bureau Strak! Vanuit een helder doel werken we een effectieve strategie met middelen en boodschap uit, die aansluit bij jouw doelgroep. De juiste middelen inzetten met de juiste boodschap op de juiste momenten, want dát zorgt voor het verbinden van merken met mensen. Do you feel it? Rendement!

Doelgroeponderzoek
Trendanalyse
Strategie
Customer Journey
Campagne ontwikkeling

Insights

De basis van een gedegen online marketing inzet is het meetbaar maken van online rendement. Daarom zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanningen meetbaar is. Natuurlijk brengen we jou ook periodiek op de hoogte van belangrijke cijfers, data en klantinzichten. Zo kan het iedere keer weer een beetje beter!

Google Analytics
Google Tag Manager
Gebruikersgedrag analyse
A/B Testing
Conversie optimalisatie

Middelen

Bij aanvang van een traject zorgen we er altijd voor dat de doelgroep helder is, want alleen dan kunnen we zorgen voor de optimale inzet van middelen. Als we kansen zien, dan pakken we die meteen aan. Met een groot scala aan tools bereiken we de juiste doelgroep. Zo heb jij altijd een streepje voor!

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine optimalisatie
DoubleClick bannering
Social media
Social advertising
Bannering
Remarketing
YouTube advertising
E-mail marketing
Affiliate marketing