BR-Flex

BR-Flex uitzendbureau en Bureau Strak zijn social minded! Dagelijks zijn we bezig met de social media uitingen van BR-Flex. Het traject is gestart met een social media strategie, waarin de doelgroepen, doelen en middelen bepaald zijn. Deze strategie is vertaald naar verschillende concepten. Van het weggegeven van retro wekkers tot kans maken op kaarten van De Zwarte Cross.

Betrokkenheid

Bij BR-Flex draait het om betrokkenheid. Dit is terug te zien in de persoonlijke wijze van communiceren. Het heeft een gezicht, een glimlach en als het nodig is krijg je ook nog advies. BR-Flex is een organisatie met een visie! Stil zitten bestaat niet. Voor de komende jaren liggen er weer veel mooie plannen op tafel. We zijn trots dat we samen werken aan mooie resultaten!

LinkedIn Company Training

Kennis van online marketing is een belangrijke succesfactor. Dit zorgt voor nieuwe kansen en leads! Voor BR-Flex is een LinkedIn training verzorgd, gericht op hun organisatie. Onderwerpen die ter sprake kwamen, waren: Hoe richt je eigen persoonlijke profiel optimaal in en hoe kan kan je met LinkedIn prospects uitzendkrachten vinden.

Loading...