Even voorstellen

Ik ben Bart Berenst en ben geen nieuw, maar een terugkerend gezicht bij Bureau Strak. Nadat ik in 2015 een geweldige tijd heb gehad tijdens mijn stage @Bureau Strak, mag ik nu als werknemer deel uitmaken van het Bureau Strak team. Om te beginnen zal ik in het kort wat over mezelf vertellen. In februari 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding Human Technology, tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over gebruiksvriendelijkheid van producten en websites. Na mijn stage ben ik me blijven focussen op de online wereld.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de website en/of webshop
het beste aansluit bij de behoefte van de gebruiker?

Met een gebruiksvriendelijkheidsonderzoek meet je niet alleen wat de klant doet op de website, maar vooral waarom de klant bepaalde keuzes maakt. Deze onderliggende gedachte kan vervolgens gebruikt worden in het ontwerp van de website. Hierdoor zal de website beter aansluiten bij de beleving van de gebruiker en bijdragen aan het vergroten van de gebruikskwaliteit.

Naast mijn interesse voor gebruiksvriendelijkheid heb ik een grote interesse voor online marketing. Vooral het stukje conversie optimalisatie spreekt me heel erg aan! Verder ben ik in mijn vrije tijd erg fanatiek met beachvolleybal, ik moet toegeven dat ik niet zo goed tegen mijn verlies kan.

Waarom Bureau Strak?

Toen ik in 2015 klaar was met mijn stage bij Bureau Strak moest ik wel even een traantje wegpinken. Het is een enorm gezellige, leerzame en vooral uitdagende werkplek, dit komt vooral door de grote variatie in het werk en het persoonlijke contact met verschillende klanten. Tijdens mijn afstudeerperiode (sept 2016 – feb 2017) werd het tijd om na te gaan denken over een baan. Ik moest gelijk denken aan Bureau Strak, daar zou ik graag willen werken! Bureau Strak dacht hier hetzelfde over waardoor ik me nu medewerker mag noemen van het Bureau Strak team!

Hier ga ik me mee bezig houden

Er zijn een aantal dingen waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden. Hierbij zal de focus liggen op conversie optimalisatie (CRO) en het verhogen van de gebruikerservaring (UX). Daarnaast zal ik me gaan bezig houden met andere onderdelen waaronder SEO. De eerste tijd zal ik vooral erg druk zijn het het vergaren van kennis, een interessante periode dus. Mijn tafelvoetbal kwaliteiten moeten ook aardig opgekrikt worden, het is me in de eerste week nog niet gelukt om een potje te winnen.