Het team

Marketeers, strategen, leuke mensen, maar allemaal met een hart voor online.

Mart Hamhuis
Mart HamhuisDigitaal Strateeg
Mart, (big boss #1), zijn energieke voorkomen zorgt voor veel creatieve ideeën. Een volledig uitgewerkte strategie, analyseren van bezoekersgedrag, A/B testen, social media: dit alles doet hij op, onder of naast zijn bureau!
Marije Veurink
Marije VeurinkDigitaal Marketeer
Sushikoningin eersteklas. Gaat elk weekend uit eten maar weet daarnaast ook de juiste doelgroep te raken op het juiste moment. Laat je kennis maken met de wondere wereld van social media. Snapchat is haar favoriet!
Martin Douw
Martin DouwDigitaal Strateeg
Meetbaarheid, Google Adwords, Search Engine Optimization, analyseren van bezoekersgedrag: Martin is op deze gebieden onze allesweter! Google Tag Manager is een van zijn specialiteiten – meten is weten. Hij deelt zijn brede kennis met onze klanten om een zo rendementvolle website te creëren.
Thomas Pastink
Thomas PastinkDigitaal Strateeg
Thomas, (big boss #2), draagt secure zorg voor het soepele verloop van projecten binnen Bureau Strak. Social media, Search Engine Optimization en af en toe leeft hij zich uit tijdens het coderen van HTML. Het zijn enkele werkzaamheden die wij vol vertrouwen aan hem uitbesteden.
Judith Sasbrink
Judith SasbrinkDigitaal marketeer
Doelgroepen hebben voor Judith geen geheimen. Mensen, momenten en media; ze vertelt je precies wanneer je wie, met welk middel, op de beste manier kunt aanspreken.
Bart Berenst
Bart BerenstDigitaal marketeer
Conversie en usability expert Bart geeft onze klanten het juiste advies over de gebruiksvriendelijkheid van hun website. Daarnaast is Bart fervent beachvolleyballer en verblijdt hij ons kantoor met ubercorny woordgrapjes.